Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Šok za Liverpool

Chelsea srušio City i izbacio ih iz utrke, Bilić izgubio kod Arsenala

Kompletirano je 31. kolo Premierlige u kojem su se dvije posljednje utakmice igrale u Londonu i Liverpoolu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ove srijede odigrano je preostalih šest utakmica 31. kola Premierlige poslije kojih najviše razloga za zadovoljstvo ima Chelsea. U velikom okršaju na Stamford Bridgeu Chelsea je s 2:1 pobijedio Manchester City i time napravio novi korak prema naslovu prvaka.

Chelsea je poveo u 10. minuti golom Edena Hazarda, no gosti su izjednačili u 26. minuti nakon velike pogreške Thibauta Courtoisa, a poklon je iskoristio Sergio Aguero. Deset minuta prije kraja prvog poluvremena Hazard je ponovo doveo Bluese do vodstva pospremivši odbijanac nakon što je promašio kazneni udarac.

Arsenal je tek u drugom poluvremenu slomio West Ham s 3:0, a golove su zabili Mesut Ozil (58), Theo Walcott (68) i Olivier Giroud (83). Bio je to peti uzastopni poraz West Hama, te sedmi susret u nizu bez pobjede. Zadnji trijumf Čekićari su ostvarili početkom veljače na gostovanju kod Southamptona (3:1).

Tottenham je na gostovanju kod Swanseaja u završnici susreta okrenuo rezultat i ostvario pobjedu koja ostavlja nadu u borbu za prvo mjesto. Domaćin je poveo golom Waynea Routledgea (11), a gosti su okrenuli rezultat u posljednjim minutama, a strijelci su bili Dele Alli (88), Son Heung-Min (90+1) i Christian Eriksen (90+4).

Liverpool je još jednom razočarao odigravši kod kuće 2:2 protiv Bournemoutha. Strijelci za Liverpool bili su Philippe Coutinho (40) i Divock Origi (59), a za goste Benik Afobe (7) i Joshua King (86). Dejan Lovren je odigrao cijeli susret za Redse.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider