Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gol koji nije mislio zabiti

Iskreni suigrač koštao Shaqirija kandidature za gol sezone u Premierligi?

Stoke, koji u zadnje vrijeme igra u sjajnoj formi, u prošlom je kolu slavio kod Evertona 4-3, a bila je to jedna od najboljih utakmica Premierlige ove sezone...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Razlog tome je i nekoliko čudesnih individualnih poteza. Vodeći među njima bio bivši igrač bayerna Xherdan Shaqiri, koji je zajedno s Arnautovićem glavna pokretačka snaga Stokea. Takvu kvalitetu u završnici imaju rijetki igrači.

Švicarski reprezentativac je u punom trku uspio udarcem iz prve lobati vratara Howarda i time zabio jedan od ljepših golova sezone. Ali njegov pogodak možda ne uđe u tu konkurenciju zbog Charlieja Adama.

Naime, Adam je u radijskom intervjuu za 'Talksport' rekao da mu je Shaqiri priznao kako nije mislio pucati na gol nego zapravo ubaciti loptu za Arnautovića koji je bio u sredini. Shaqiri je, pak, tvrdio da mu je bila namjera pucati prema golu.

''Ne, ni na koji način to nije mislio. Upitao sam ga to nakon utakmice i rekao je da je mislio ubaciti za Arnautovića te da je imao sreće. Bio je to odličan pogodak, ali drago mi je da je konačno proradio jer u zadnje vrijeme igra vrlo dobro. Nedostajali su jedino golovi, a za vikend ih je postigao dva'', izjavio je 30-godišnji Škot.

Moguće da je Adam svojom izjavom izbacio Shaqirija iz konkurencije za pogodak sezone. Budući da ne možete pobijediti ako ste zabili gol koji niste mislili? Tako barem tvrde neki engleski mediji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider