Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Europa može žaliti'

Česi oduševljeni poljudskom atmosferom: Ovo nikada nismo doživjeli!

Nakon utakmice češki su nogometaši zasluženo slavili ispred svojih navijača.

Nogometaši Slovana burno su na Poljudu slavili ulazak u Europsku ligu. Dva puta su zasluženo pobijedili Hajduka i na kraju je od sreće cijela klupa uletjela na teren.

Trener momčadi Slovana Jindrich Trpišovski izjavio je kako se njegova ekipa zasluženo plasirala u Europsku ligu te da su on i njegovi igrači vrlo sretni zbog toga.

Trener Hajduka promašio taktiku, Torcida ne zabija pogotke

Trener mu izveo sina: Balićev otac bacio mobitel prema klupi Hajduka

"Moji igrači nikad u svojoj karijeri nisu igrali u takvoj atmosferi kakva je bila na Poljudu u uzvratnoj utakmici i divim im se što su se u takvoj atmosferi uspjeli koncentrirati na igru“, rekao je Trpišovski.

Objasnio je kako se nakon prve utakmice u Liberecu njegova momčad intenzivno pripremala i analizirala sve detalje za uzvratni meč na Poljudu te da je on s igračima posebice razgovarao o atmosferi kakva ih čeka na Poljudu pripremajući ih da ne pokleknu.

Trpišovski je posebice spomenuo dvojicu nogometaša Hajduka Andriju Balića i Nikolu Vlašića rekavši da će oni postati igrači "na svjetskoj razini".

Nakon utakmice poljudsku je atmosferu hvalio i napadač Marek Bakoš.

''Naši su navijači sjajni, ali ovo što sam doživio u Splitu. Nevjerojatno. Kad su radili buku ispred hotela imao sam čepiće za uši. Ali ovo na utakmici nisam nikad doživio. Europa može žaliti što je ispao klub s takvim navijačima.''

Nažalost za Hajduk, Torcida ne igra na terenu…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider