Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
englezi k'o zapete puške

Čelnici Bayerna 'sišli s uma': Guardioli nude astronomski ugovor!

Prema pisanju britanskih medija, koji usko prate situaciju oko nogometnog stratega Pepa Guardiole kojeg traže najslavniji engleski klubovi, Bayern je 'sišao s uma' i ponudio Španjolcu monstruozni ugovor...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trakavica oko produljenja ugovora s minhenskim Bayernom traje još od ljeta, a posljednjih tjedna vrši se dodatni pritisak na Guardiolu da stavi svoj potpis na novi ugovor. No on i dalje šuti. Čak ni sa svojim agentom ne želi podijeliti informaciju u kojem smjeru razmišlja.

Nije samo Guardiola 'problem', napeto između zvijezda Bayerna

Guardiola dobio ultimatum: Evo koliko još vremena ima

Jeste li iznenađeni promjenom na vrhu? Brutalno jaki, ali imaju dva kompleksa!

"Razgovarao sam s njim u nekoliko navrata posljednjih dana, ali on se u potpunosti povukao u sebe. Ne znam kakve su mu namjere", rekao je Josep Maria.

Guardiola ima ugovor s Bayernom do ljeta 2016. godine, a engleski klubovi, u prvom redu oba Manchestera, pa čak Chelsea i Arsenal, navodno čekaju k'o zapete puške da 'pukne ljubav' i da Guardiola objavi odlazak. Poznato je da Španjolac ne želi poput nekih trenera biti u jednom klubu po 10-ak godina, pa čak ni u 'svojoj' Barceloni. Otišao je nakon četiri godine u kojima je osvojio sve, a razlog je bio taj što je žudio za novim izazovima u karijeri. Na najboljem je tragu da to bude slučaj i u Bayernu, jer je gotovo pa uzeo sve. Nedostaje mu 'samo' Liga prvaka.

No vratimo se na onaj dio gdje kažemo da su čelnici Bayerna 'sišli s uma'... Naime, Britanci tvrde da su ponudili Guardioli tri milijuna funti višu godišnju plaću, odnosno sveukupno 17 milijuna (oko 24 milijuna eura). Trenutna plaća španjolskog trenera iznosi 14 milijuna funti, po čemu je već sada najplaćeniji strateg današnjice.

Je li se Guardiola zasitio života u Münchenu ili će ga želja da s Bayernom osvoji sve moguće trofeje natjerati da stavi potpis na novi ugovor? Englezi i Nijemci vjeruju da će potpisati, no svi već polagano gube strpljenje s njegovim odugovlačenjem, a Pep mirno i staloženo proučava situaciju, te čeka...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider