Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Da se smrzneš...

VIDEO Pogledajte kako je legenda Reala razbjesnila Madrid i Barcelonu: Kakva provokacija!

Iker Casillas sastavio je svoju idealnu momčad Lige prvaka...

Iker Casillas izazvao je val nezadovoljstva i srdžbe među navijačima Real Madrida izborom idealne jedanaestorice Lige prvaka u svojoj eri.

Casillas je na svojem Twitter profilu i Youtubeu objavio svoj izbor desetorice igrača s kratkim pojašnjenjima, a posljednjeg napadača ostavio je da izaberu gledatelji i čitatelji. Casillas je nekako preskočio Ronaldinha, ali  Lionela Messija vjerojatno nije mogao pa je ostavio ljubitelje nogometa da sami upišu posljednje ime kako on ne bi morao preko usta prevaliti ime najvećeg rivala.

Casillasova postava ovako izgleda:
Giggi Buffon – Paolo Maldini, Franco Baresi, Matthias Sammer – Pavel Nedved, Ryan Giggs, Paul Scholes, Lothar Matthäus – Ruud Gullit, Marco van Basten i ... upišite sami...

Navijači Barcelone zamjerili su Casillasu što nije smogao snage biti realan i uvrstiti najveće zvijezde Barcelone, ali ipak je očekivano da legenda Reala izbjegne igrače najvećeg konkurenta. Međutim, zacijelo primjećujete da u postavi nema niti jednog igrača Reala. Ubrzo su reagirali najzagriženiji navijači „kraljevskog kluba“ optužujući Casillasa za izdaju.

Kako je Casillas pod poznatim, nimalo ugodnim okolnostima napustio Real i prešao u Porto, neki su odmah posumnjali da se na ovaj način osvećuje „najdražem klubu“.

Redali su se tako postovi uvreda na račun dugogodišnjeg kapetana Reala, a onda se javio Casillas i pojasnio:

„Nisam stavljao Realove igrače jer namjeravam objaviti moju idealnu momčad sastavljenu isključivo od igrača Reala s kojima sam igrao tijekom karijere“, poručio je Casillas koji kao da je namjerno išao ovim smjerom objava ne bi li izazvao reakcije i razjario navijače Reala.

Najavljeno je ubrzo i ispunio. Casillasov idealni Real iz njegove ere ovako bi izgledao:

Bodo Illgner – Michel Salgado, Sergio Ramos, Fernando Hierro, Roberto Carlos – Luis Figo, Zinedine Zidane, Fernando Redondo – Ronaldo, Cristiano Ronaldo i Raul.

Postava da se smrzneš, zar ne?

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider