Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ancelotti pod pritiskom

Casillas na klupi, Bale ipak igra: Modrić i Ramos podižu Real Madrid!

Real Madrid dočekuje Levante na Santiago Bernabeuu u 27. kolu Primere...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema najavama španjolskih medija, Luka Modrić start će u udarnoj postavi Real Madrida večeras na Santiago Bernabeuu protiv Levantea.
Bit će to prva Modrićeva utakmica u kojoj započinje kao starter od ozljede na kvalifikacijskoj utakmici Hrvatske i Italije u Milanu.

Real nema pravo na pogrešku, mora pobijediti kako bi pred „el clasico“ zadržao priključak za Barcelonom koja mu trenutačno bježi četiri boda.
Carlo Ancelotti je pod golemim pritiskom. Eventualni „kiks“ mogao bi ga stajati trenerske stolice. Unatoč lošoj formi udarnog napadačkog trojca, Ancelotti ne odustaje od BBC-a, iako se spekuliralo kako bi mogao promijeniti sustav u 4-4-2 pa bi Bale otišao na klupu. Bale, Benzema i Ronaldo ipak startaju od prve minute, no na vratima neće biti Ikera Casillasa, koji je već duže vrijeme u problematičnoj formi, pa će na vrata Keylor Navas.

Osim Modrića u udarnu postavu Reala vraća se i Sergio Ramos koji je sanirao ozljedu. Madridski mediji upravo u povratku ove dvojice igrača grade optimizam za veliki derbi na Camp Nouu sljedećeg vikenda.
U veznom redu uz Modrića bi trebali zaigrati i Brazilac Lucas Silva te Isco. Toni Kroos će malo odmoriti.

Postava Reala trebala bi ovako izgledati: Navas – Carvajal – Pepe (Varane), Ramos, Marcelo – Modrić, L. Silva, Isco – Bale, Benzema, Ronaldo.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider