Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dodjela Zlatne lopte

Svi su gledali u nju: Seksi blogerica zasjenila sve žene nogometaša

U Parizu je ovog ponedjeljka održana svečana ceremonija dodjele Zlatne lopte za 2019. godinu.

Galerija Caroline Receveur u pratnji partnera Huga Philipa (Foto: AFP) Caroline Receveur u pratnji partnera Huga Philipa (Foto: AFP) Caroline Receveur u pratnji partnera Huga Philipa (Foto: AFP) Caroline Receveur (Foto: AFP)

Pariški Theatre du Chatelet bio je ovog ponedjeljka poprište svečane ceremonije dodjele Zlatne lopte - nagrade za najboljeg svjetskog nogometaša godine.

Kako to već obično biva, u Pariz su se sjatila brojne nogometne face, i oni koji su još uvijek aktivni poput našeg Luke Modrića, i oni čija je igračka karijera završila.

No osim onih koji su na ovaj ili onaj način uključeni u nogometna zbivanja, bilo je i uzvanika koji nemaju baš puno dodirnih točaka s najvažnijom sporednom stvari na svijetu.

Jedna je od takvih i Caroline Receveur, francuska modna blogerica koja je stigla sa svojim partnerom Hugom Philipom.

Receveur, koja je između ostalog i televizijska prezenterica, a bavila se i glumom, na crvenom je tepihu ispred Theatrea du Chateleta zasjala i potpuno zasjenila sve djevojke i supruge nogometaša koje su stigle na dodjelu Zlatne lopte...

Caroline Receveur u pratnji partnera Huga Philipa (Foto: AFP) Caroline Receveur u pratnji partnera Huga Philipa (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Caroline Receveur u pratnji partnera Huga Philipa (Foto: AFP) Caroline Receveur u pratnji partnera Huga Philipa (Foto: AFP) (Foto: Afp)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati

Nastavi čitati