Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare
Nogomet
west ham u šopingu

Napokon dobre vijesti za Bilića: Pred vratima dva pojačanja!

West Ham United sve je dogovorio s Milanom oko transfera kolumnijske zvijezde.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kolumbijski napadač Carlos Bacca (29) i njegov argentinski kolega Jonathan Calleri (22) pred vratima su dolaska u redove engleskog premierligaša West Ham Uniteda kojeg vodi hrvatski stručnjak Slaven Bilić. Sjajna je to vijest za Bilića koji ima problema s napadačem Diafrom Sakhoom koji želi napustiti Čekičare.

West Ham i Milan su postigli dogovor oko odštete za Baccu, a Kolumbijac je dobio rok od 48 sati da se izjasni želi li karijeru nastaviti u Londonu. Vijest o dogovoru klubova potvrdio je Jack Sullivan, sin suvlasnika West Hama Davida Sullivana na društvenim mrežama, a prema pisanju engleskih medija odšteta iznosi 25 milijuna eura.

Bacca je od 2015. član Milana, a prošle sezone je u 42 nastupa zabio 20 golova. Nagađa se kako bi Bacca radije preselio u Španjolsku, gdje je već igrao za Sevillu, međutim ponuda West Hama je daleko najbolja.

West Ham je postigao dogovor i s urugvajskim klubom Deportivo Maldonadom čiji je član Jonathan Calleri. Ponudu 'Hammersa' prihvatio je i mladi napadač, koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u brazilskom Sao Paulo. Transfer bi mogao propasti jedino ako mladi Brazilac ne dobije radnu dozvolu.

Bilić je ovoga ljeta angažirao trojicu igrača. Norveški veznjak Havard Nordtveit je stigao iz Borussije Moenchengladbach, 'besplatni' veznjak Sofiane Feghouli je bivši član Valencije, a napadač Gokhan Tore je stigao na posudbu iz Bešiktaša.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider