Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kakvo priznanje...

Ancelotti 'peca' u Realu: Bayernu predao popis igrača koje mora imati

Iako se trenutno nalazi na pecanju u Kanadi, čini se da udica novog trenera Bayerna Carla Ancelottija seže sve do Madrida...

Carlo Ancelotti od ljeta postaje novi trener minhenskog Bayerna, koji istovremeno napušta sjajni španjolski strateg Pep Guardiola. Ancelotti se trenutno nalazi na godišnjem odmoru u Kanadi, nakon što je na kraju lanjske sezone raskinuo suradnju s Real Madridom. Prema pisanju talijanske La Gazzette, čini se da bi tu suradnju mogao obnoviti.

Naime, na pregovorimo oko ugovora s minhenskim Bayernom Ancelotti je izričito tražio da mu se u klub dovedu trojica nogometaša i sva trojica trenutno nose dres madridskog Reala. Toni Kroos, Gareth Bale i njegov miljenik Luka Modrić želje su koje je Ancelotti stavio pred svoje nove vlasnike, prenosi talijanski izvor.

Kako sada stvari stoje, Ancelotti bi lakoćom mogao doći do dvojice, Balea i Kroosa, no ne i Modrića koji je i dalje vrlo bitna karika u momčadi 'kraljevskog kluba'. Kroos je istisnut iz prve momčadi Rafe Beniteza, dok je Bale izložen konstantnim kritikama medija i navijača. Čak je i Modrić u posljednjih nekoliko utakmica na meti najžešćih kritičara.

Real će 'pretumbati' momčad

Predstojećeg ljeta gotovo sigurno će se dogoditi velika čistka u Real Madridu. Teško da će momčad za novu sezonu slagati aktualni trener Benitez, a kako sada stvari stoje, lako moguće da će na tržištu biti spomenuti igrači. Bayern bi za Modrića morao posegnuti duboko u džep, no ukoliko proda Roberta Lewandowskog Realu to i neće biti toliki problem. Jedini problem leži u tome što je Talijan navodno tražio da se Poljak ne proda, te je to također bio jedan od njegovih uvjeta da dođe na klupu.

Ljeto 2016. godine bit će uistinu uzbudljivo ako se sjetimo da će Pep Guardiola sjesti na klupi jednog od engleskih velikana i samo možemo maštati koje će zahtjeve imati ukoliko to bude Manchester City koji raspolaže milijardama eura. Bit će to ljeto velikih promjena, možda i za našeg ponajboljeg igrača Luku Modrića...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider