Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nevjerojatni promašaji

Čačić priznao da je Hajduk je bio bolji, Burić se 'zahvalio' Lokomotivi

Hajduk je slavljem u Kranjčevićevoj ulici stigao do šestog mjesta na ljestvici.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tek u petom kolu prvenstva Hajduk je stigao do svoje prve pobjede. Žestoki ritam s dvije utakmice tjedno potpuno su iscrpili mladu momčad Damira Burića. Ipak, kada je to najmanje bilo očekivano, Bijeli su stigli do slavlja. Pobjeda protiv Lokomotive u Zagrebu vrednija je Splićanima kada znamo da je Burić jedva skupio 14 igrača. Zbog ozljeda ili suspenzija nije bilo prvotimaca Ohandze, Milovića, Pejića, Malokua, Roguljića…

Hajduk slavio, no Lokomotiva oštećena za vjerojatni jedanaesterac

S 2:1 u Kranjčevićevoj Hajduk je stigao do 6. mjesta nakon 5. odigranih kola.Manje to za bod od Rijeke i tri manje od Dinama pa s obzirom na prva četiri kola sad situacija i ne izgleda toliko dramatično što se ljestvice tiče.

''Na pravom smo putu iako su oscilacije primjetne kod mladih igrača. Treba biti strpljiv, ali i imati rezultate. Bila je to zanimljiva utakmica za gledatelje s puno tehnički dotjeranog nogometa. Gušt je igrati protiv Lokomotive upravo zbog takvog nogometa'', rekao je nakon utakmice Damir Burić.

Džentlmen Čačić

Njegov kolega na drugoj strani Ante Čačić se složio kako je utakmica mogla biti zanimljiva za gledatelje, ali ne i za njega. Džentlmenski se nije htio izvlačiti na očiti 11-erac u 90. minuti koji nije dosuđen, a mogao je promijeniti rezultat.

''Hajduk je bio bolji baš za taj jedan gol. Mi igramo atraktivno s puno golova na našim utakmicama, ali bih htio da imamo više bodova'', rekao je trener Lokomotive koja je trenutno osma sa četiri boda.

Burić nije komentirati penal na Doležalu kojeg je skrivio Fran Tudor, jer 'ne komentira suđenje kada je protiv njegove momčadi ni za'. Čačić je prenio dojmove njegovog igrača koji je rekao da je bio prekršaj za najstrožu kaznu.

Treba reći kako je Hajduk bio bolja momčad na Zagrebovom stadionu, a nevjerojatnim promašajima istaknuli su se strijelac Kiš, pa Caktaš i na kraju Maglica kojem se podsmjehivala zapadna tribina većinom ispunjena navijačima Hajduka.

Lokomotiva sljedećeg ponedjeljka gostuje u Osijeku, dok Hajduk već u subotu ide na Rujevicu na noge Rijeci u Jadranskom derbiju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider