Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Zadovoljan informacijama"

Čačić posebno pohvalio Kramarića i Mandžukića te dvojac iz sjene

Hrvatska nogometna reprezentacija pobjedom je zaključila 2016. godinu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U zadnjoj utakmici ove godine Hrvatska je na Windsor Parku svladala Sjevernu Irsku i u trijumfalnom tonu, sa četiri pobjede u nizu, zaključila 2016. godinu.

KOMENTAR IVICE MEDE

"U najavi utakmice govorio sam kako ćemo gledati Hrvatsku željnu pobjede, a u tome smo i uspjeli zahvaljujući angažiranoj momčadi domaćina i velikom broju novih igrača kod nas. Imali smo kontrolu igre, zadovoljan sam dobivenim informacijama", izjavio je poslije utakmice Ante Čačić.

Komentirao je izbornik odlične partije pojedinih igrača, s naglaskom na Kramarića i Mandžukića.

"Mandžukić je zabio, a uz to mu je igra bila prava kapetanska, za svaku pohvalu. Što se tiče Kramarića, on je odlaskom u Bundesligu napravio evidentan iskorak u igri i zadnje utakmice za reprezentaciju su mu baš upečatljive. Puno je radio za momčad i imao odličnu realizaciju."

Čačić je primijetio da se kod Roga vidi kako mu nedostaje utakmica, a osim Kramarića i Mandžukića pohvalio i dvojac iz sjene.

"Marin Leovac je odigrao dobru utakmicu, njegovo kretanje i ponašanje mi govore da s pravom konkurira za poziciju lijevog beka. Raduje me i da je Filip Bradarić odigrao zapaženo, kao da je dugo s nama."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider