Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Chicarito opet zabio

VIDEO Bayern se odvojio, Borussia u 90. izgubila i puno zaostala

Nogometaši Bayerna slavili su na gostovanju kod Hannovera s (1-0) u 17. kolu Bundeslige i opet pobjegli Borussiji Dortmund koja je izgubila u Koelnu (1-2).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bayernu je za pobjedu u Hannoveru bio dovoljan samo jedan gol, a njega je polučio Mueller u 40. minuti iz penala. Bavarci na vrhu opet imaju osam bodova prednosti ispred Borussije (D) koja je nesretno izgubila na gostovanju kod Koelna (1:2).

Borussia Dortmund je vodila od 18. minute i gola Papasthatopoulosa, a Koeln je napravio veliki preokret u zadnjih sedam minuta utakmice kada su Zoller (83) i Modeste (90) donijeli slavlje domaćinu. 

HSV je izgubio kod kuće od Augsburga (0:1), Ivo Iličević je odigrao cijelu utakmicu, a Ivica Olić ušao u igru u 81. minuti. Bayer Leverkusen je u gostima slavio kod Ingolstadta s 1:0 pogotkom Meksikanca Javiera Hernandeza kome je to 10. gol u zadnjih osam susreta, a Eintracht je bio bolji u Frankfurtu protiv Werdera s 2:1 za prvu pobjedu u zadnjih šest utakmica. 

Bayern vodi nakon pola sezone u Bundesligi s 46 bodova, Borussia (D) je druga s 38, a slijede Hertha (29), Bayer (27) i Schalke (27).

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider