Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bravo Mario!

Nogometaš iz Slavonskog Broda zabio za Norwich u remiju protiv Mourinhova Tottenhama

Norwich je poveo u 18. minuti pogotkom Marija Vrančića, veznjaka rođenog u Slavonskom Brodu i povremenog reprezentativca Bosne i Hercegovine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U subotnjem susretu 20. kola Premierlige zadnji Norwich je na svom stadionu protiv Mourinhovog Tottenhama odigrao 2:2, a strijelac vodećeg pogotka bio je Brođanin Mario Vrančić.

Norwich je poveo u 18. minuti pogotkom Marija Vrančića, veznjaka rođenog u Slavonskom Brodu i povremenog reprezentativca Bosne i Hercegovine.

Izjednačenje Spursima donio je Christian Eriksen u 55. minuti iz slobodnog udarca. Domaćini su ponovno došli do prednosti, i to zahvaljujući autogolu Sergea Auriera (61). Tottenham je ipak uspio izbjeći poraz, a strijelac za konačnih 2:2 bio je Harry Kane u 83. minuti iz penala. 

To je prvi remi Tottenhama u Premierligi otkad ga je preuzeo Jose Mourinho. Pod njegovim vodstvom Spursi su upisali pet pobjeda i dva poraza.

gol expired Za Engleze nema predaha: Everton se s Ancelottijem diže, Aston Villa potopljena divider

Nakon dva uzastopna poraza, od Manchester Cityja (1:3) i Liverpoola (0:4), nogometaši Leicestera su u gostima dobili West Ham sa 2:1, iako u 12. minuti veznjak Lisica Demarai Gray nije iskoristio penal. Njegov pokušaj obranio je vratar Lukasz Fabianski. 

Leicester je, ipak, poveo preko Iheanacha u 40. minuti. No, veselje gostiju je kratko trajalo, jer je Pablo Fornals u 45. zabio za 1:1. Za promašeni penal Demarai Gray se iskupio u 56. minuti golom koji je donio pobjedu Lisicama.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider