Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Priopćenje Tornada

'Božić je došao ranije jer ćeš nas ti, nesposobni ribaru Sinovčiću, gledati iz ćelije!'

Zadarska udruga navijača Tornado oglasila se povodom uhićenja Rena Sinovčića, dugogodišnjeg vanjskog stručnog suradnika NK Zadar...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njihovo priopćenje vam donosimo u cijelosti:

''Posljednjih godina UN Tornado Zadar više je puta upozoravao na nezakonitosti i nepravilnosti u NK Zadar. Izgleda da je konačno došlo vrijeme kad pravne službe i djelatnici USKOK-a počinju raditi svoj posao i otkrivati krivce za nepravilnosti, a uzročno i loše stanje u našem klubu. Dugo godina nas nije bilo na jugu Stanova baš zbog Rena Sinovčića i njegovog netransparentnog vođenja kluba koji već godinama nema apsolutno nikakvih ambicija, nego bogaćenje istog te njegovih bliskih suradnika. Ovim putem ćemo vas sve još jednom podsjetiti na samo dio nekih njegovih počinjenih radnji zbog kojih nikad nije osuđen, a zbog kojih se nadamo da će ovaj put konačno završiti, i to na dulje vrijeme, tamo gdje mu je i mjesto, a to je u zatvoru.

Ilegalna gradnja s retrogradnim pribavljanjem dozvola, očito sudjelovanje u sukobu interesa i financijske malverzacije kad je riječ o djelovanju u NK Zadar, te razni činovi prijetnji i iznuda, sve su to potezi i radnje za koje se Reno Sinovčić tereti. Također ne smijemo zaboraviti da ga se teretilo i za sudjelovanje u namještanju nogometnih utakmica, naravno, bez ikakvog epiloga. Dakle, sve ovo su činjenice koje jasno pokazuju i daju do znanja kakav je prevarant Reno Sinovčić, kojeg su dugo godina štitili politika, pojedini mediji ali i zadarsko pravosuđe te policija. Nakon svega iznesenog jasno je svima da je Reno Sinovčić kriv i da treba odgovarati za svu štetu koju je načinio samom NK Zadar i svim njegovim djelatnicima i igračima, koji često nisu bili plaćeni za ono što su radili.

Ovim putem UN Tornado Zadar želi naglasiti kako nam je izuzetno drago zbog uhićenja i zatvaranja Rena Sinovčića, jer dosta nam je bilo gledati kako NK Zadar tone i propada u rukama ovog nesposobnog ribara, dosta je bilo izvlačenja novca iz kluba i bogaćenja Rena Sinovčića na račun istog. Još jednom apeliramo da ovo ne smije proći ne kažnjeno, jer previše se puta Renu Sinovčiću progledalo kroz prste i mislimo da je krajnje vrijeme da se i njemu jednom stane na kraj. Želimo naglasiti i iskazati naše zadovoljstvo učinjenim od strane USKOK-a, te se nadamo da će se uključiti i u borbu protiv HNS-a, i napokon „isušiti močvaru" u kojoj je već dugi niz godina hrvatski nogomet.

Nadamo se da će ovakav rasplet događaja slijediti i pošten te učinkovit rad sudstva te tako otvoriti vrata poštenoj i transparentnoj tržišnoj utakmici u gospodarskim granama u kojima Sinovčićeve tvrtke te njihove podružnice djeluju, kao i ozdravljenju nogometnog kluba Zadar na čvrstim temeljima novog vlasništva. Za kraj bi željeli poručiti Renu Sinovčiću da se nadamo da će ovaj Božić i još puno idućih dočekati tamo gdje mu je i mjesto, u Remetincu. Uz to šaljemo mu i poruku kako je nama, UN Tornado, Božić došao ranije ove godine, jer za nas nema ljepšeg dara nego da nas ti gledaš iz zatvorske ćelije. O daljnjim postupcima i samom radu UN Tornado Zadar, svi mediji i cjelokupna javnost će biti pravovremeno obaviješteni.

MI SMO ZADRANI, ZADAR JE NAŠ!", stoji u priopćenju Tornada.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider