Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Arsenal u 'paklu' Istanbula

Bilićeva klupska utakmica karijere: 'Kao igrač ih nikada nisam dobio'

Večeras je na rasporedu prva runda play-offa Lige prvaka, a s posebnim zanimanjem pratit ćemo utakmicu Bilićevog Bešiktaša koji igra protiv moćnog Arsenala…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vodstvo turskog nogometnog prvoligaša Bešiktaša obećalo je treneru Slavenu Biliću i igračima bonus od milijun eura za izbacivanje Arsenala i plasman u Ligu prvaka. Plasman u Ligu prvaika donosi sigurnih osam milijuna eura, pa potez čelnika Bešiktaša i ne čudi.

"Arsenal je posljednji klub koji sam želio. Već 20 godina pratim Wenerov rad i Arsenal uvijek igra brz i atraktivan nogomet. Međutim, ne tražim nikakav alibi. Bešiktaš ima 15 milijuna navijača koji očekuju pobjedu," kazao je Bilić.

Zanimljivo, engleski mediji najviše strahuju upravo od Bilića, ali i napadača Demba Ba. Senegalac je u Bešiktaš stigao ovoga ljeta iz Chelsea gdje je proveo jednu sezonu, a igrao je i za West Ham i Newcastle United.

"Kao igrač nikada nisam dobio Arsenal, imam remi i dva poraza," prisjetio se bivši hrvatski izbornik.

Bešiktaš je posljednji put dohvatio Ligu prvaka prije pet godina, dok Topnici love 17. uzastopni nastup u skupinama elitnog nogometnog natjecanja Starog kontinenta.

''Nemamo druge opcije, moramo se plasirati u skupine, to nam je imperativ. Svake godine imamo težak ždrijeb, prošle godine smo igrali protiv Fenerbahčea, a sada nam prijeti još jedan turski velikan koji ima veliku podršku'', rekao je Wenger.

Bešiktašov stadion Inonu se još uvijek renovira, pa će se utakmica igrati na Atatürk stadionu koji prima 72.000 gledatelja i bit će pun. (Hina)

Vjerojatni sastavi:

Bešiktaš: Zengen; Kurtulus, Sahan, Pektemek, Hutchinson; Ozyakup, Uysal, Frei, Gulu, Ramon; Ba.

Arsenal: Szczesny; Monreal, Debuchy, Chambers, Koscielny; Arteta, Sanchez, Ramsey, Rosicky Campbell; Giroud.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider