Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Talijani traže 30 milijuna eura

Bilić se još uvijek nada igraču koji bi West Ham dignuo na novu razinu

Bilićev West Ham još uvijek se nada da će uspjeti realizirati transfer kolumbijskog napadača Carlosa Bacce (29), koji je prošle sezone u dresu AC Milana zabio 21 pogodak.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema pisanju britanskih medija, pregovori West Hama i Milana još uvijek traju, a talijanski klub traži 30 milijuna eura za Baccu, odnosno oko pet milijuna eura više negoli su ga platili prošlog ljeta, kada je dolazio iz Seville.

West Ham je ovog ljeta malo potrošio na igračka pojačanja. Veznjaci Sofiane Feghouli (Valencia) i Havard Nordtveit (Borussia Mönchengladbach) došli su kao slobodni igrači, za 18-godišnjeg napadača Tonija Martineza platili su Valenciji tri milijuna eura, a veznjak Gokhan Tore došao je iz Bešiktaša na jednogodišnju posudbu.

Ono što trenutno predstavlja problem West Hamu je potencijalna prodaja Dimitrija Payeta. Supredsjednik engleskog prvoligaša David Gold izjavio je kako njegov klub nema namjeru prodati francuskog reprezentativnog veznjaka za manje od 50 milijuna funti.

Payet je prošle sezone postigao 12 pogodaka za West Ham, dok je na netom završenom Euru u dresu Francuske bio strijelac tri gola, te je uvršten u idealnu 11-oricu prvenstva. Svojim igrama privukao je interes Chelseaja, Manchester Cityja i Paris SG-a.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider