Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prvaci slavili

Razočarani Bilić: "Ovo je frustrirajuće, zaslužili smo barem bod"

West Ham je porazom kod aktualnog prvaka zaključio 2016. godinu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U svojoj posljednjoj utakmici 2016. godine West Ham je izgubio kod Leicestera s 1:0 čime je prekinut uspješan niz Čekićara od tri pobjede.

West Ham se s tih devet bodova odmaknuo od najugroženijih i smjestio se u sredini ljestvice gdje ostaje i nakon poraza kod aktualnog prvaka, koji je pogodak vrijedan sva tri boda postigao u 20. minuti (Islam Slimani).

"Frustrirajuće je ovako izgubiti utakmicu. Domaćin je bio bolji na početku i zabio je pogodak, ali onda smo mi zaigrali bolje i imali nekoliko dobrih prilika. Morali smo zabiti. U nastavku nismo bili dobri u završnici, jednostavno nismo mogli zabiti pogodak", izjavio je nakon utakmice Slaven Bilić dodavši:

"Razočarani smo, ali znamo da igramo dobro i to nas ohrabruje za nastavak prvenstva. Mislim da smo u ovoj utakmici zaslužili barem bod."

West Hamu je ovo bio deveti poraz ove sezone u Premierligi.

Sad im slijede tri utakmice na svom stadionu. Manchester United (2. siječnja) i Crystal Palace (14. siječnja) ugostit će u prvenstvenim dvobojima, a između toga, 6. siječnja, stiže im Manchester City u sklopu trećeg kola FA kupa.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider