Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rekordni Bluesi

VIDEO Ludi preokret Uniteda, Bilić izgubio, Chelsea gazi prema tituli

U poslijepodnevnom terminu posljednjeg dana 2016. godine odigrano je šest utakmica 19. kola Premierlige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Chelseaja slavili su u "Silvestarskom" 19. kolu Premierlige u Londonu protiv Stokea sa 4:2 te su s 13. pobjedom zaredom u prvenstvu izjednačili rekord Arsenala.

Chelsea je u zadnjoj ovogodišnjoj utakmici na Stamford Bridgeu slomio otpor hrabrog Stokea koji je dvaput poravnavao (1:1, 2:2), ali nakraju nije izdržao protiv lidera prvenstva.

Junak pobjede momčadi Antonia Contea bio je dvostruki strijelac Brazilac Wilian (57, 65), dok su za lidera zabili i Cahill (34) i Diego Costa (85). Za Stoke su strijelci bili Indy Martins (47) i veteran Peter Crouch (64).

Bluesi sa Stamford Bridgea su tako izjednačili rekordni niz Arsenala iz sezone 2001./2002., a rekord mogu oboriti ako 4. siječnja pobijede u gostima Tottenham.

Manchester United je do 85. minuti gubio doma s 0:1 protiv Middlesbrougha, da bi ga potom spasili golovi Francuza Martiala (85) i Pogbe (87). U prvom dijelu je neopravdano poništen prekrasan pogodak Ibrahimovića.

West Ham Slavena Bilića je izgubio u gostima kod prvaka Leicestera s 0:1, a jedini gol zabio je Slimani u 22. minuti. U derbiju začelja Burnley je s 4:1 kod kuće slavio protiv Sunderlanda, uz hat-trick Graya, dok je fenjeraš Swansea glatko doma izgubio od Bournemoutha s 0:3.

19. kolo Premierlige:

Hull City - Everton 2:2
Burnley - Sunderland 4:1
Chelsea - Stoke 4:2
Leicester - West Ham 1:0
Manchester United - Middlesbrough 2:1
Southampton - WBA 1:2
Swansea - Bournemouth 0:3

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider