Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Rošade u napadu

Bilić ostao bez Carrolla, Jelavić iz West Hama odlazi u Kinu

Napadač engleskog nogometnog premierligaša West Hama Andy Carroll (31) pauzirat će najmanje šest tjedana nakon što se ozlijedio u ligaškom ogledu protiv Bournemoutha.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Andy Carroll je ozlijedio zadnju ložu već u 12. minuti utakmice koju je momčad Slavena Bilića dobila 3-1.

"Andy je pozitivan dečko i vjerujem kako će brzo vrati. U posljednje vrijeme je igrao super i ponovo je uživao u nogometu," kazao je Slaven Bilić dodavši:

"Nije ovo kraj svijeta. Do kraja sezone je još mnogo utakmica i siguran sam kako će njegov utjecaj biti zapažen."

Carrollu je to već šesta teža ozljeda u posljednje četiri godine. Od rujna 2012. zbog ozljeda je izostao čak 22 mjeseca pri čemu je pauzirao dva puta po sedam mjeseci. Prvi put u svibnju 2013. zbog problema s petom, a drugi put u veljači prošle godine zbog ozljede koljena.

Povremeni engleski reprezentativac je stigao na Upton Park u lipnju 2012. na posudbu iz Liverpoola, a godinu dana kasnije West Ham je u potpunosti otkupio njegov ugovor za 18 milijuna eura.

Bilić bi mogao ostati i bez hrvatskog napadača Nikice Jelavića koji je na korak do transfer u Kinu. Najveći interes za 30-godišnjeg hrvatskog napadača je pokazao Guangzhou Evergrande kojeg vodi bivši brazilski izbornik Luiz Felipe Scolari.

Jelavić je u West Ham došao ljetos iz Hull Cityja i u 11 nastupa zabio je jedan pogodak. U dvoboju FA kupa protiv Wolverhamptona (1-0), a u Kinu bi otišao zbog izdašnog ugovora kojeg bi mogao dobiti, koji će mu biti jedna od posljednjih velikih prilika za zaradu s obzirom da će u kolovozu zagaziti u 32. godinu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider