Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
City najuvjerljiviji

VIDEO Nikica Jelavić zabio za prolaz West Hama u FA kupu!

U 3. kolu engleskog FA kupa u subotu je Bilićev West Ham na svom terenu pobijedio drugoligaša Wolverhampton Wandererse sa 1-0, te se je plasirao u daljnje natjecanje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pobjednički gol za West Ham protiv Wolverhampton Wanderersa zabio je hrvatski napadač Nikica Jelavić u 85. minuti na asistenciju Andyja Carrolla, koji je ušao u igru 15 minuta ranije.

Vodeći klub Premierlige Arsenal dočekao je pretposljednji Sunderland i slavio je 3-1, iako su gosti u 16. minuti poveli. No, pogocima Joela Campbella (26), Aarona Ramseyja (72) i Oliviera Girouda (76) Topnici su osigurali prolazak u sljedeći krug.

Manchester City je u gostima dobio Norwich sa 3-0, a bivši igrač Dinama Ivo Pinto, koji je u petak pojačao Norwich, nije bio u sastavu. Za Manchester City strijelci su bili Sergio Agüero (16), Kelechi Iheanacho (31) i Kevin De Bruyne (78).

Posljednjeplasirani sastav Premierlige Aston Villa upisala je 16 utakmicu bez pobjede, protiv četvrtoligaša Wycombe Wanderersa odigrala je 1-1 u gostima, pa će bivši europski prvaci kasnije ovoga mjeseca na svom treenu imati priliku izboriti prolaz.

Bez svoja dva najbolja igrača Xherdana Shaqirija i Marka Arnautovića Stoke City jedva je uspio izbaciti trećeligaša Doncaster Rovers, pobijedivši 2-1, a strijelci su bili Peter Crouch (15) i Jon Walters (57).

Southampton je kod kuće izgubio od Crystal Palacea sa 1-2, a pobjednički gol zabio je Wilfried Zaha u 69. minuti. Newcastle, koji se bori za opstanak u Premierligi, nadao se da će u FA kupu imati više sreće, ali poraženi su kod Watforda 0-1, a gol im je zabio Troy Deeney (44).

Dvostruki europski prvak Nottingham Forest, koji se natječe drugoj ligi, svladao je bivšeg premierligaša Queens Park Rangers sa 1-0.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider