Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
To bi bilo pojačanje

Bilić dovodi jednog od najboljih strijelaca u povijesti Premierlige?

Bilić u napadu želi ubojitog napadača koji je karijeru počeo upravo u West Hamu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slaven Bilić i njegov West Ham su preživjeli krizu s početka sezone. Londonski klub je serijom dobrih rezultata pobjegao od opasne zone prema sredini tablice, a u siječnju će tražiti pojačanja koja bi ih tamo i zadržala.

Čekićari su u potrazi za napadačem, a idealno pojačanje našli su u 18. momčadi prvenstva Sunderlandu. Prema pisanju engleskih medija, West Ham je ponudio oko sedam milijuna eura za napadača Jermaina Defoea, ali je Sunderland tu ponudu odbio. Defoe je njihov glavni adut u borbi za opstanak i Bilić će morati posegnuti dublje u džep ako želi novog napadača u svojim redovima.

Iskusni 34-godišnji napadač je prije dvije godine otišao u Toronto i činilo se da se njegova karijera bliži kraju, ali se vratio na Otok i u dvije sezone u Sunderlandu zabio odličnih 26 ligaških golova. Karijeru je počeo upravo u West Hamu davne 1999. godine. 

Nakon dva sigurno realizirana jedanaesterca protiv Liverpoola Defoe je stigao na brojku od 11 postignutih pogodaka ove sezone. Ukupno je sedmi najbolji strijelac u povijesti Premierlige sa 150 golova.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider