Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
S igračem manje

VIDEO Pogledajte s(p)retni asist Lovrena: Kiks Liverpoola, City se izvukao!

U prvim utakmicama 20. kola Premierlige nije nedostajalo uzbuđenja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što četiri kluba iz Premierlige niti na Novu godinu nisu imali predah, već drugog dana 2017. započelo je 20. kolo.

U prvoj utakmici 20. kola nije bilo golova između Middlesbrougha i aktualnog prvaka Leicestera, ali u poslijepodnevnim terminima nije nedostajalo uzbuđenja.

Liverpool nije uspio prepoloviti zaostatak za vodećim Chelseajem. Na gostovanju kod Sunderlanda odigrali su 2:2 nakon što su dvaput vodili.

Daniel Sturridge je prvi zabio nakon asistencije Dejana Lovrena, ali Jermain Defoe je izjednačio iz penala, baš kao što je to bio slučaj i u nastavku kada je Sadio Mane vratio vodstvo Redsima, a Defoe ponovno bio precizan.

Manchester City je uspio pobijediti Burnley s 2:1 iako je u 32. minuti pri rezultatu 0:0 ostao bez Fernandinha koji je za jedan start s dvije noge dobio izravni crveni karton.

Pep Guardiola na poluvremenu je u igru uveo Davida Silvu i Sergija Aguera, a goste je načeo Gael Clichy u 58. minuti. Četiri minute kasnije strijelac je bio i Aguero, a Burnley je do kraja uspio tek smanjiti rezultat (Ben Mee u 70. minuti).

Najuvjerljiviju pobjedu upisao je Everton koji je s 3:0 isprašio Southampton (strijelci Enner Valencia, Leighton Baines, Romelu Lukaku), a prvi klub ispod Evertona na ljestvici, West Bromwich Albion, preokretom je svladao Hull City.

Završilo je 3:1 nakon što su gosti na poluvremenu vodili pogotkom Roberta Snodgrassa. U nastavku su za WBA strijelci bili Chris Brunt, Gareth McAuley i James Morrison.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider