Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
znaju se 25 godina

Benitezov splitski prijatelj: 'Modrić nije presudio debaklu Reala'

Splitski trener Sergije Krešić koji je u Španjolskoj vodio brojne klubove prokomentirao je neuspješnu sezonu Real Madrida.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sergije Krešić većinu je svoje bogate trenerske karijere proveo u Španjolskoj. Nakon što je 80-ih četiri godine vodio Hajduk, otisnuo se s druge strane Pirineja. Vodio je Betis, Mallorcu, Valladolid, Las Palmas, Numanciju i druge klubove Primere i Segunde, neke i u dva navrata.

Preko 20 godina iskustva u Primeri daje mu za pravo komentirati ovogodišnju sezonu Reala kojemu je u završnici sezone nedostajao ozlijeđeni Luka Modrić.

''Mislim da Modrić nije presudio hoće li Real biti prvak ili ne. No, on je vrlo važan igrač koji oduzima najviše lopti. Ima 90 posto uspješnih dodavanja, može zabiti, dati završni pas...'', rekao je Krešić za Radio Marcu.

Nije mu ni čudan otkaz Carlu Ancelottiju.

''Tako je to u velikim klubovima. Ako ne osvojiš naslov, doći će drugi trener. A ako si osvojio dva, moraš osvojiti tri ili četiri'', smatra Krešić.

Što može napraviti novi trener Reala Rafael Benitez?

''Tu ne mogu biti objektivan jer Beniteza znam 25 godina i u dobrom smo odnosu. Nadam se da će se dokazati'', rekao je Krešić.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider