Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Navijači, dođite ranije

Benfica u fantastičnoj formi stigla na Maksimir, Bjelica im odao priznanje

Večer uoči utakmice Dinamo - Benfica ispred Maksimira se u Dnevnik Nove TV javio reporter Milan Stjelja.

Milan Stjelja (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Dinamov trener Nenad Bjelica kroz praktički tri rečenice najavio je idućeg suparnika u novoj povijesnoj utakmici njegove momčadi (Dinamo - Benfica).

Kazao je kako su u odličnoj formi, sjajan trener i jedna prava pravcata nogometna institucija. Na taj je način odaslao priznanje Benfici, ali isto tako treba naglasiti da je bio prilično odrješit i kazao je da bez obzira na sve to ima jako jako dobar osjećaj.

Nada se da će Dinamo ubilježiti još jednu novu veliku pobjedu, a isto tako je rekao kako nema namjeru prilagođavati se igri suparnika kao što to nije radio niti u jednoj utakmici dosad u HNL-u i europskim utakmicama.

Uz trenera na konferenciji za medije bio je i napadač Bruno Petković koji je rekao da ni sam nije znao da ima toliko prijatelja i poznanika, kazavši kako ima osjećaj da je sam sredio ulaznice za pola stadiona.

Benfica s novim trenerom gazi

Svoje medijske obveze odradila je i Benfica koja je u fantastičnoj formi stigla na Maksimir. Pod vodstvom trenera koji je prije mjesec i pol dana preuzeo momčad bilježe fantastične rezultate koji su garnirani najslađom pobjedom, u gostima kod najvećeg rivala Porta.

Benfica ovdje ima velika očekivanja, a ima i jedan hrvatski nogometaš iz Benfice - Filip Krovinović. On je jedan dio omladinskog staža odradio i u Dinamu, a bio je važan igrač u Benfici sve do teške ozljede koja ga je zadesila prije godinu dana. Bio je prije toga i u kombinacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Još dvije informacije: sudac je Michael Oliver iz Engleske s kojim Dinamo ima zanimljivo iskustvo. Protiv Moldea je 2015. dosudio tri penala u korist Norvežana za utakmici s Dinamom, a poznat je i po lanjskoj utakmici Lige prvaka Real Madrid - Juventus, nakon koje je Gianluigi Buffon rekao kako umjesto srca ima smeće.

Druga informacija tiče se dolaska navijača na stadion, pozvao je Dinamo sve da dođu ranije kako bi mogli uživati u pjesmama koje će na Maksimiru otpjevati Novi fosili i Zaprešić Boysi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider