Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Opet s Mourinhom

Je li to - to? BBC tvrdi da Ibrahimović stiže u United!

Višemjesečna trakavica je, čini se, došla svome kraju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Sve je dogovoreno, Zlatan Ibrahimović će uskoro postati igrač Manchester Uniteda", javlja BBC.

Transfer godine pri kraju je realizacije, Britanci navode kako se službena objava može očekivati svaki čas.

Ibrahimović u Manchester United stiže bez odštete jer ovog četvrtka (30. lipnja) istječe mu četverogodišnji ugovor s PSG-om.

Iako su PSG i njegov predsjednik Nasser Al-Khelaifi učinili sve što su mogli da ga zadrže, Ibra se nije htio predomisliti i promijeniti odluku koju je donio još prije nekoliko mjeseci.

Ugovor na 1 + 1 sezonu

Na Old Traffordu će Ibrahimović potpisati jednogodišnji ugovor, s opcijom produženja na još jednu sezonu. On i Jose Mourinho tandem su koji će instant pokušati vratiti United na sam vrh engleskog nogometa. Već su jednom, u sezoni 2008./2009., surađivali u Interu koji je te sezone bio prvak Italije s Mourinhom na klupi i Ibrahimovićem kao najboljim strijelcem Serie A (25 golova).

Mourinho je već doveo jedno pojačanje, 22-godišnjeg stopera Erica Baillyja iz Obale Bjelokosti za kojem je Villarrealu platio 38 milijuna eura. I nakon što Ibrahimović potpiše, sigurno je kako Portugalac tu neće stati jer Crvenim vragovima treba ozbiljan remont.

Što se tiče Ibrahimovića, on će početkom listopada proslaviti 35. rođendan, ali i dalje je jedan od najboljih svjetskih nogometaša. U prošloj sezoni je bio briljantan, ali u Premierligi ga čeka znatno teža konkurencija nego u Ligue 1 gdje je u 31 nastupu zabio 38 golova i upisao 13 asistencija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider