Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Smiren i siguran

Pohvale hrvatskom veznjaku: Modrić odigrao najviše ključnih dodavanja

Luka Modrić jedan je od najzaslužnijih što je Real Madrid osvojio 11. naslov prvaka Europe, ocijenio je britanski BBC

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Drugi put u posljednje tri sezone nogometaši Real Madrida su prvaci Europe, a hrvatski veznjak Luka Modrić jedan je od najzaslužnijih za osvajanje krune, ocijenio je britanski BBC, napominjući kako je Modrić odigrao najviše ključnih dodavanja.

Kod Reala najvišu ocjenu BBC je dao Sergiju Ramosu, čijim su golom "kraljevi" poveli u 15. minuti. Ramos je dobio devetku, a Modrić, Gareth Bale i Casemiro osmice.

Za Modrića BBC navodi da je bio smiren i siguran, kao i uvijek: "Kako je utakmica odmicala igra Reala sve je više ovisila o njemu. Modrić je odigrao sedam ključnih dodavanja, više od bilo kojeg drugog igrača".

Real je poveo u 15. minuti golom Sergia Ramosa na asistenciju Garetha Balea. Atletico je mogao izjednačiti u 48. minuti, no Antoine Grizmann je promašio jedanaesterac. Ipak, Atletico je poravnao golom Yannicka Carrasca u 79. minuti. Do kraja susreta, a potom niti u produžetku nije bilo golova pa je pobjednik dobiven udarcima s bijele točke. Za Real su sva petorica igrača bila precizna, dok je bek Atletica Juanfran pogodio vratnicu u četvrtoj seriji.

U redovima Atletica najbolji su bili vratar Jan Oblak, Gabi, Antoine Griezmann i Yannick Carrasco, svi su dobili osmice.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider