Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mlada zvijezda u usponu

Ancelottijeva velika želja: Bayern cilja pojačanje od 100 milijuna eura

Dva Atleticova igrača na meti su europskih velikana, Bayerna i Manchester Uniteda...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Atletico Madrid spreman je prodati Josea Gimeneza Manchester Unitedu, pišu španjolski i engleski mediji.

Urugvajski branič navodno je nezadovoljan statusom u Atleticu i želi što prije promijeniti sredinu. Otkupna klauzula iznosi 65 milijuna eura, no jasno da Manchester United ne namjerava toliko platiti, jer Jose Mourinho ima i druge planove.

U fokusu španjolskih medija je i talentirani krilni napadač Atletica, Belgijac Yannick Carrasco, kojeg Carlo Ancelotti navodno žarko želi vidjeti u Bayernu. Spekulira se da Ancelotti traži zamjenu za Douglasa Costu, a 23-godišnji Carrasco mu je jedan od glavnih kandidata.

Ancelotti je bacio oko na Carrasca još dok je bio na klupi Reala, a ovaj nosio dres Monaca. Talijan je fasciniran mogućnostima mladog Belgijca. Do kraja ga je „kupio“ sjajnom partijom ove sezone u okršaju Atletica i Bayerna na Vicente Calderonu u Ligi prvaka.

Prepreka transferu mogla bi biti otkupna klauzula koja iznosi čak 100 milijuna eura. Španjolski mediji pišu kako je Carrasco jedan miljenika Diega Simeonea i da ga ovaj nema namjeru prodavati, no ako stigne prava ponuda, ipak je sve moguće.

Teško da će Bayern iskrcati 100 milijuna za mladog Belgijca, ali i teško da ga može dobiti za značajno manju svotu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider