Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Korektan i uzoran'

Bayern potvrdio transfer Mandžukića: 'Dao je veliki doprinos!'

Matthias Sammer je na službenoj web stranici Bayerna potvrdio odlazak hrvatskog napadača Marija Mandžukića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

„Zahvaljujemo Mariju Mandžukiću na njegovim igrama u Bayernu i želimo mu sve najbolje u budućnosti“, na službenom Bayernovu Twitter profilu stoji izjava sportskog direktor Bayerna Matthiasa Sammera, koji je time i službeno potvrdio odlazak hrvatskog napadača iz bavarskog kluba.

Na službenoj web stranici Bayerna osvanuo je tekst u kojem se navodi kako Mandžukić napušta Bayerna i vjerojatno odlazi u Atletico Madrid.

„Još uvijek ništa nije potpisano, ali postoji verbalni dogovor između Bayerna i Atletico Madrida, jednako kao i između Marija i Atletica. Sad kad smo si dali riječ mislim da možemo objaviti transfer“, kazao je Sammer za Bayernov portal te dodao kako se Mandžukić uvijek ponašao „korektno i uzorno“.

„O njemu mogu govoriti samo pozitivno“, kaže Sammir za Mandžukića koji je u dresu Bayerna postigao 33 gola u 54 bundesligaške utakmice.

Bayernov portal ističe da je Mandžukić postigao prvi Bayernov pogodak u finalu Lige prvaka 2013. na Wembleyju protiv Borussije Dortmund te je time dao veliki doprinos u osvajanju petog naslova prvaka Europe bavarskog velikana.

Na kraju Nijemci zaključuju kako će Mandžukić u Atleticu biti zamjena za Diega Costu koji je prešao u Chelsea.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider