Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pjaca pogodio stativu

Bayern nezaustavljivo gazi prema tituli, Kramarić zabio Herthi u Berlinu

U idućih nekoliko tjedana Bavarci bi mogli i matematički osigurati naslov prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bayern je na gostovanju pobijedio Mainz s 2:0 u 21. kolu Bundeslige i tim se trijumfom još malo odvojio od prvih konkurenata koji ove subote nisu uspjeli ubilježiti pobjede - Bayer Leverkusen je odigrao 0:0 u Freiburgu, a Schalke je kod kuće izgubio od Werdera s 1:2 nakon što je vodio do 79. minute.

Franck Ribery i James Rodriguez su u završnici prvog poluvremena osigurali slavlje Bavarcima koji su sad na nevjerojatnih 18 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Bayer.

VIDEO ----> Mainz - Bayern 0:2

Hoffenhem je remizirao s Herthom u Berlinu, završilo je 1:1. Gol za goste postigao je hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić u 38. minuti iz jedanaesterca, a izjednačio je u 58. Salomon Kalou.

Identičan je rezultat bio i na utakmici Wolfsburg - Stuttgart, dok je Werder u finišu utakmice nokautirao Schalke u Gelsenkirchenu.

VIDEO ----> Schalke - Werder 1:2

Od 24. minute i pogotka Jevhena Konopljanke Schalke je vodio da bi mu kola krenula nizbrdo u 78. minuti kada je Matija Nastasić isključen zbog drugog žutog kartona. Dosuđen je i slobodan udarac, šeprtljavo je reagirao domaći vratar, što je iskoristio Max Kruse i izjednačio. Potpuni preokret stigao je u trećoj minuti sudačke nadoknade, a opet mu je kumovao Ralf Fahrmann koji je istrčao sa svog gola. Zlatko Junuzović je stigao na loptu prije Schalkeova braniča i poslao ju u praznu mrežu.

Marko Pjaca je za Schalke ušao u igru u 70. minuti, a u 84. je pogodio stativu.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider