Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U Realu trljaju ruke

Barcin kiks donio i novi sukob zvijezde s trenerom Enriqueom

Barcelona je izgubila dva velika boda na gostovanju kod Seville, ali to nije sve…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slavila se ovog vikenda Sevilla i u Madridu, jer remi (2:2) s Barcelonom doveo je Real na samo dva boda zaostatka. Već smo pisali kako Madriđani imaju jasnu računicu, ako pobjede sve do kraja, a Barca upiše dva remija, naslov ide na Santiago Bernebeu. Prvi remi se dogodio, a Katalonci dva kola prije kraja gostuju kod Atletica.

No, nisu samo izgubljena dva boda bila problem nakon te utakmice. Rasplamsao se sukob Neymara i Luisa Enriquea. Mnogi se slažu kako je Brazilac igrao briljantnu utakmicu, zabio je fenomenalni pogodak iz slobodnog udarca, no svejedno ga je Enrique povukao iz igre u 72. minuti i ubacio Xavija.

Neymarova reakcija bila je, u najmanju ruku, nervozna. Nije skrivao koliko je razočaran što opet mora iz igre, 14. put ove sezone. Samo su Iniesta i Rakitić više puta morali van, Španjolac 15 puta, a Hrvat najviše, čak 17. Ljutit je Neymar što je baš on prvi izbor trenera kad zatvara utakmicu. Jasno je da to ne može biti Messi, ali Suarez…

Trebat će Enriqueu pravi Neymar itekako do kraja sezone. Barca je u još uvijek u igri za sva tri trofeja, a već ovaj tjedan na rasporedu je četvrtfinale Lige prvaka protiv PSG-a. Još uvijek su Katalonci ispred Reala u prvenstvu, ali za naslov će svlačionica morati disati kao jedno. Već nakon prvog kiksa, čini se kako to zasad nije slučaj.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider