Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
400. gol Messija

VIDEO Barcelona pobijedila Valenciju, Suarez zabio nakon 54 sekunde

Barcelona je ostvarila važnu pobjedu u derbiju protiv Valencije golovima Luisa Suareza i Lea Messija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon kiksa u Sevilli Barcelona je uspjela slaviti u drugoj važnoj utakmici u uzbudljivoj završnici sezone. Na Camp Nouu pala je sjajna Valencia rezultatom 2:0, a gosti su promašili neke sjajne prilike među kojima je bio i 11-erac kojeg je obranio Bravo.

Fenomenalni Luis Suarez zabio je nakon samo 54 sekunde što je najbrži gol Barce u prvenstvu u posljednjih šest godina. Leo Messi je konačan rezultat postavio u posljednjoj minuti sudačke nadoknade što je bio njegov 400. pogodak u dresu Barcelone.

Iako se pobjeda Barce čini uvjerljivom, upravo je nevjerojatno što su sve igrači Valencije promašili na Nou Campu. Već u 1. minuti igre šokirao ih je pogotkom Luis Suarez na asistenciju Lea Messija, a u 10. minuti igrač gostiju Daniel Parejo je promašio kazneni udarac.

Valencia je promašila još pet izglednih prilika, pogodili su i vratnicu, a igrač utakmice bio je vratar domaćih Bravo. U zadnjim trenucima susreta Messi je s polovice igrališta krenuo sam prema vratima Valencije i postavio konačnih 2-0. Ivan Rakitić je ušao u igru u 46. minuti.

Barca vodi s 78 bodova, a Real Madrid, koji večeras dočekuje Malagu, ima 73 boda. Valencija je ostala četvrta s 65 bodova.
 

 

Widget powered by WhatstheScore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider