Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vratio se iniesta

VIDEO Slavlje u Madridu: Suarez i Neymar i dalje nezadrživo trpaju

Barcelona je slavila u madridskom predgrađu protiv Getafea pogocima Neymara i Luisa Suareza.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je s 2:0 pobijedila kod Getafea i izjednačila se s Realom na vrhu ljestvice s 24 boda. Dok se Leo Messi oporavlja od ozljede (povratak se očekuje za tri tjedna), Barcelonu u utrci s Realom drže Neymar i Luis Suarez koji su zabili i u Madridu.

VIDEO: Pobjeda Reala, Benitez objasnio zašto je izvadio Modrića tako rano

Barcelona objavljuje rat UEFA-i: Odgovor stiže na Ligi prvaka

Ovaj je dvojac u posljednjih pet utakmica u prvenstvu zajedno zabio svih 13 pogodaka Barcelone, Neymar šest i Suarez sedam. Također, posljednjih 14 pogodaka Barce u prvenstvu djelo je ovog dvojca (7-7). Brazilac je trenutno prvi strijelac Primere sa devet pogodaka, a prate ga Luis Suarez i Cristiano Ronaldo sa osam.

No, na utakmici s Getafeom možda je najbolji pojedinac bio Sergi Roberto koji je asistirao za oba pogotka. Posebno je sjajna bila asistencija petom Suarezu za prvi pogodak.

Ivan Rakitić je igrao u veznom redu sa spomenutim Sergi Robertom i Busquetsom, a u drugom je dijelu Luis Enrique napokon dočekao trenutak u kojem je u igru mogao poslati oporavljenog Andresa Iniestu koji je dobio pola sata (umjesto Munira).

Valencia je s 3:0 pobijedila Levante u gradskom derbiju (Alcacer 64-pen, Sofiane Feghouli 72, Zakaria Bakkali 80), dok je Villarreal slavio protiv Seville s 2:1 (Mario 25, Cedric Bakambu 61 / Fernando Llorente 76).

 

Widget powered by WhatstheScore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider