Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nova ozljeda

Barcelona na noge Atleticu dolazi znatno oslabljena

Reprezentativne obaveze bliže se kraju što znači da se približava trenutak kada se igrači vraćaju klupskim obavezama...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Već narednog vikenda najjače lige svijeta nastavljaju sa svojim domaćin prvenstvima, a među njima je španjolska Primera. U sklopu 3. kola igra se veliki derbi u Madridu između Atletica i Barcelone. Katalonski klub bi volio da stanka potraje još koji tjedan, jer ima velikih problema sa sastavljanjem svoje obrane.

Novo ime na popisu ozlijeđenih odnosno suspendiranih igrača je vratar Claudio Bravo. Barcelona je potvrdila da čileanski vratar ima problema s ozljedom mišića desne noge i da neće kandidirati za nastup na Vicente Calderonu.

To znači da se na vrata vraća Nijemac Marc Andre ter Stegen, koji je u dvije službene utakmice ove sezone, protiv Seville u UEFA-inom superkupu i protiv Athletic Bilbaa u španjolskom superkupu, primio kombinirano osam pogodaka! Nakon druge utakmice na vrata je stao Claudio Bravo, koji je u iduće tri utakmice primio jedan jedini pogodak.

Osim vratarskih problema trener Luis Enrique ima glavobolje oko sastavljanja svoje obrane. Ukoliko Gerardu Piqueu ne srežu suspenziju zbog vrijeđanja suca u španjolskom superkupu, Enrique neće moći računati na njegove usluge. Osim njega za utakmicu protiv Atletica neće kandidirati Dani Alves i Sergi Roberto.

Bit će vrlo zanimljivo vidjeti kako će Enrique 'pokrpati' svoju obranu i hoće li taj hendikep lukavi trener Atletica Diego Simeone znati iskoristiti.

Susret je na rasporedu u subotu s početkom u 20:30.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider