Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Onaj koji je spustio cijenu jaja

Bad Blue Boysi u Zagrebu pretukli 48-godišnjeg navijača Hajduka, mora na operaciju!

Utakmica osmine finala Kupa između Gorice i Hajduka imala je neželjeno treće poluvrijeme.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poslije utakmice Gorica  Hajduk, koja se u sklopu osmine finala Kupa igrala u Velikoj Gorici, u Zagrebu je napadnut Nikša Vrca, 48-godišnji navijač Hajduka.

Vrca, koji je nekadašnji pripadnik Četvrte gardijske brigade, u napadu je zadobio teške tjelesne ozljede i trenutačno se nalazi u zagrebačkoj bolnici Sveti Duh, gdje ga čeka operacija noge.

On je s prijateljima bio na utakmici Gorica – Hajduk, ali ne na istočnoj tribini gdje je bila smještena Torcida, već na zapadnoj (domaćoj).

Za Dalmatinski portal je prepričao što se dogodilo.

"Bili smo u jednom restoranu u Zagrebu na večeri, a kad smo htjeli ući u Split, vidjeli smo da nam je guma probušena, tj. isparana nožem. Došao mi je u tom trenutku pomoći i jedan Zagrepčanin, a onda je stigla i grupa od 15-ak Bad Blue Boysa i počela nas tući. Bili su maskirani i naoružani palicama, a u trenutku kad su oni došli, ja sam klečao jer sam mijenjao gumu."

Tko im je nožem zarezao gumu na automobilu?

Vrca i njegovo društvo inače su parkirali svoj automobil splitskih registracijskih oznaka na službeni parking velikogoričkog stadiona i tamo nikakvih problema nisu imali, ali ostalo je nejasno jesu li ih huligani tamo primijetili i pratili sve do zapadnog dijela Zagreba, gdje se napad dogodio nekoliko sati poslije odigravanja utakmice.

Inače, Nikša Vrca nedavno je postao poznat široj javnosti kada je u svom dućanu u splitskom kvartu Sućidar spustio cijenu jaja. Odlučio se za marketinški potez i odredio da će jaja biti na akciji sve dok Hajduk bude prvi na ljestvici, a potrajalo je to do 12. kola kada su Splićani odigrali bez golova u gostima kod Lokomotive i prepustili vrh Dinamu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider