Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neočekivana nova epizoda

Atletico tuži Barcelonu zbog Griezmannova transfera, misle da su prevareni!

Barca je čekala službeni početak prijelaznog roka kako bi realizirala mega-transfer.

Antoine Griezmann (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Tek što je službeno objavljeno da je Antoine Griezmann novi igrač Barcelone, iz Atletico Madrida stiže najava - sudske tužbe.

Barcelona je iskrcala 120 milijuna eura za francuskog napadača, ali u Atleticu smatraju da su prevareni i traže još 80 milijuna.

Radi se o tome da je Griezmann u svom posljednjem ugovoru kojeg je potpisao s Atleticom imao izlaznu klauzulu od 200 milijuna eura, ali i jedan dodatak: poslije 1. srpnja 2019. godine ta klauzula se spušta na 120 milijuna eura.

Atletico tvrdi da je trebao dobiti 80 milijuna eura više

"Antoine Griezmann i njegov odvjetnik se pojavio u sjedištu La Lige da jednostrano raskine ugovor koji ga obvezuje s Atletico Madridom nakon što je Barcelona uplatila 120 milijuna u ime i za račun igrača. Atletico Madrid vjeruje da je uplaćeni iznos nedovoljan za ispunjenje klauzule o raskidu ugovora, budući da je očito da je dogovor igrača i Barcelone postignut prije nego je izlazna klauzula smanjena sa 200 na 120 milijuna eura", stoji u priopćenju Atletica na službenoj stranici.

U prijevodu, madridski klub se osjeća povrijeđeno zbog toga što je Griezmann već neko vrijeme koketirao s Barcom.

"Zbog činjenica, radnji i demonstracija koje je izvršio igrač smatramo prikladnim braniti svoje interese svim mogućim dozvoljenim sredstvima", poručuju iz Atletico.

Tako je jedan od najbombastičnijih transfera ovog ljeta dobio novu epizodu koja će se, očito, odvijati po sudovima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider