Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hrvat u glavnoj ulozi

Atletico oštećen za penal: Carvajal udario Mandžu, ali Hrvat objavio da nije bilo ugriza

Hrvatski napadač Mario Mandžukić bio je centru pažnje sinoćnjeg madridskog derbija u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mandžukić je u 52. minuti stradao u duelu sa Sergijom Ramosom koji mu je u kaznenom prostoru laktom razbio arkadu, nakon čega je ljutiti Mandžukić u nekoliko navrata morao izlaziti kako bi mu liječnici zaustavili krvarenje.

Bura u Madridu: 'Ne može Srbin suditi ovakvu utakmicu'

Sudački ekspert Marce Andújar Oliver smatra kako je glavni sudac Milorad Mažić trebao dosuditi jedanaesterac za Atletico i dodijeliti Ramosu žuti karton, dok je Mandžukić minutu kasnije trebao dobiti drugi žuti karton nakon što je laktom udario Daniela Carvajala.

U 60. minuti je pak Carvajal šakom udario u prsa Mandžukića, no suci to nisu vidjeli. To je također mogao biti jedanaesterac, jer se incident dogodio u šesnaestercu Reala.

"Srbin je pokazao malo osobnosti. No to se događa s većinom sudaca u ovom natjecanju jer si ne žele stvarati komplikacije. Mandžukić i Carvajal nisu smjeli ostati do kraja na terenu, morali su biti isključeni", komentar je AS-a.

Kapetan Real Madrida Iker Casillas ističe:
"Analiziramo li svaki potez, možda je sudac mogao biti stroži, no s obzirom na veliko rivalstvo dviju ekipa mislim da je bio dobar".

Nije bilo jasno je li Carvajal ugrizao Mandžukića dok se hrvatski napadač gradio i stavio mu ruku na vrat. Kasnije je to Mandžo opovrgnuo putem Twittera.

Carvajal je putem društvenih mreža demantirao optužbe.
„Nakon utakmica sam optužen da sam ugrizao Mandžukića. Nikoga nisam ugrizao, a niti pokušao ugristi“, napisao je branič Reala.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider