Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Povratak iz "mrtvih"

Asistencija glavom i nezadrživi Mbappe, Monaco čudesno okrenuo

Park prinčeva svjedočio je još jednoj pobjedi PSG-a.

Kylian Mbappe (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U 17. kolu Ligue 1 je PSG na domaćem terenu svladao Lille s 3:1 i tako osigurao naslov jesenskog prvaka.

Parižani su, nakon dvaju uzastopnih poraza (od Strasbourga i Bayerna), konačno došli do sva tri boda za koja su morali strepiti sve do zadnjih sekundi.

Naime, PSG je pogocima Angela Di Marije i Javiera Pastorea imao lijepu prednost sve do 86. minuti kada je Anwar El Ghazi smanjio i unio neizvjesnost. Krenuli su gosti na sve ili ništa i dobro pritisnuli favorizirane domaćine na njihovu polovicu. PSG nije bio siguran u pobjedu sve do posljednjeg napada na utakmici, kada je Lille dobio korner, a u šesnaesterac domaćih pohitao i vratar Lillea Mike Maignan.

Poslije odbijenog centaršuta, igrači Lillea su pokušali ponovno poslati loptu u kazneni prostor, ali Marquinhos je bio, ne samo na pravom mjestu već je dao loptu u for za Kyliana Mbappea kojeg niti trojica igrača Lillea nisu mogli zaustaviti da pošalje loptu u praznu mrežu.

PSG ima devet bodova više od Monaca koji je velikim preokretom kod kuće porazio Troyes s 3:2.

Korejanac Suk Hyun-Jun je u 25. i 50. minuti matirao Danijela Subašića, ali klub iz Kneževine u 70. uspijeva smanjiti autogolom Mathieua Deplagnea. Izjednačenje u 85. i pogodak za potpuni preokret u 88. minuti potpisao je Guido Carrillo.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider