Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dali bi ga za siću

AS-ova anketa: Cristiano Ronaldo za mnoge postao nepoželjan u Realu

Španjolski portal AS pustio je prošloga tjedna anketu u kojoj su pitali svoje čitatelje da li bi Real Madrid trebao prodati Cristiana Ronalda...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U anketi su sudjelovala 31,474 čitatelja od čega je njih čak 49.96 posto reklo da bi prodali Ronalda ukoliko se pojavi kupac. Portugalčevo glumatanje, pa čak i neki incidentni potezi doveli su do toga da dijelu navijača Reala dojadi gledati osvajača 'Zlatne lopte' u 'kraljevskom dresu'.

Podsjetimo samo na neke njegove ispade i poteze zbog kojih mu se smijao cijeli svijet. Na dodjeli 'Zlatne lopte' Portugalac je imao smiješan usklik zbog kojeg je i nekoliko tjedana kasnije bio glavna tema sprdnje na internetu. Kasnije tog mjeseca Ronaldo je udario igrača Cordobe i zaradio crveni karton.

Početkom veljače Real je poražen na gostovanju kod Atletica s visokih 4:0, a Ronaldo je u istoj večeri ludo proslavio svoj 30. rođendan čime se zamjerio mnogim navijačima Reala. To je, smatraju mnogi, bila prekretnica sezone kada je Real u pitanju i to prekretnica na gore. Na proslavi prvaka Španjolske to je rekao i stoper Barcelone Gerard Pique, koji se zahvalio pjevaču koji je gostovao na Ronaldovu rođendanu jer je 'pomogao' da se poljulja madridski 'brod'.

Real je nakon toga prosuo bodove protiv Villarreala i Athletic Bilbaa, što se pokazalo kao ključ za osvajanje naslova prvaka u samoj završnici sezone. Barcelona je, podsjetimo, osvojila sva tri velika trofeja, a u Primeri je slavila s tek dva boda prednosti u odnosu na Real.

Ronaldo je do kraja sezone, u nekoliko navrata, propustio slaviti pogodak s ostatkom momčadi, naročito kada bi gol postigao Gareth Bale. Čak bi se i naljutio jer njegov prvi udarac nije završio u mreži, a jest drugi njegovog suigrača svega nekoliko sekundi kasnije. Sve to vjerojatno je dovelo do ovakvih brojki koje su najlošije po Ronalda otkako je 2009. godine stigao iz Manchester Uniteda. 

Cijena za koju bi Real trebao prodati Ronalda je već druga stvar i čitatelji imaju četiri podijeljena mišljenja. Najviše osoba, 38.61 posto, smatra da bi Ronalda trebalo prodati za cijenu između 100 i 150 milijuna eura, odnosno da klub vrati uloženo u njega. Njih 32.54 posto smatra da bi njegov novi transfer trebao bio rekordni i da bi trebao iznositi preko 150 milijuna eura.

16.33 posto navijača bi bilo zadovoljno cijenom između 50 i 100 milijuna eura, dok bi čak 12.51 posto njih potpisalo prodaju za manje od 50 milijuna eura!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider