Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
neće škrtariti

Ovaj put Arsenal pristao na sve uvjete: Talijani sele Brozovića u London

Marcelo Brozović ponovno je zapeo za oko engleskom velikanu zbog svojih sjajnih igara u dresu Intera...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Glasine da Marcelo Brozović već ovoga siječnja napušta redove Intera sve su glasnije i glasnije. Corriere dello Sport ponovno je 'zakotrljao' priču da hrvatski veznjak napušta Inter i odlazi u redove londonskog Arsenala.

Brozović je prije godinu dana, dok je još igrao u zagrebačkom Dinamu, imao ponudu Arsenala na stolu, ali je gazda Modrih to odbio jer su 'topnici' nudili između sedam i devet milijuna eura.

Sada, zbog svih silnih problema s ozljedama u veznom redu, Arsenal ne misli škrtariti ovoga siječnja i spreman je dati i do 25 milijuna eura za Brozovića. Tako prenosi spomenuti izvor.

Brozović je u Interu posuđeni igrač Dinama, u čijem dvogodišnjem ugovoru stoji opcija prvokupa. Razlog zbog kojeg je napravljen takav ugovor je financijski fair play, odnosno njegovo zaobilaženje.

Ukoliko Inter pristane na transfer Brozovića, najprije bi ga morao kupiti, pa tek onda pustiti u Arsenal. 'Topnici' očajnički trebaju barem jednog kvalitetnog veznog igrača za nastavak sezone ukoliko žele nastaviti borbu za naslov prvaka u Engleskoj i ukoliko žele parirati Barceloni u osmini finala Lige prvaka.

Brozović je ove sezone u 12 nastupa u Seriji A upisao dva pogotka, dok je u jednog utakmici kupa bio strijelac i asistent. Bivši igrač Dinama u nedavnom je ekskluzivnom intervjuu za Novu TV otkrio tajnu njegovih igara ove sezone i golčina koje je postigao Cagliariju i Udineseu. Njegov Inter trenutno drži vrh prvenstvene ljestvice s bodom više od Fiorentine i Napolija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider