Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Što mislite?

Arsenal se znatno pojačava: Stiže trojac koji će zadovoljiti navijače

U Arsenalu marljivo rade na dovođenju pojačanja za sljedeću sezonu. Alexis Sanchez (25), Mathieu Debuchy (28) i Loic Remy (27) nadomak su potpisivanja za 13-erostrukog engleskog nogometnog prvaka...

Barcelonin napadač Alexis Sanchez glavna je meta Arsenalovog menadžera Arsenea Wengera i vjeruje se da je posao nadomak realizacije. Sanchezovi predstavnici trenutno su u Londonu kako bi dogovorili osobne uvjete i zaključili posao.

Sanchez je izabrao Arsenal ispred Liverpoola i Juventusa, a Arsenal bi za njega trebao platiti oko 30 milijuna funti odštete, te potpisati ugovor koji će mu donijeti oko 140.000 funti tjedne zarade, isto koliko u klubu zarađuje i Mesut Özil.

Vjeruje se da je Arsenal i na pragu dogovora s Newcastleom, odnosno QPR-om vezano uz transfere desnog beka Mathieua Debuchyja i Loica Remyja. Debuchy je navodno već obavio liječnički pregled u ponedjeljak i njegova će odšteta iznositi 11 milijuna funti, dok bi Remyjev transfer trebao "težiti" između osam i devet milijuna funti.(TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider