Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ali to nije sve...

Arsenal potpisuje dva kapitalca: 'Zvjerku' u napadu i pouzdanog stopera!

Navijači Arsenala konačno će biti zadovoljni što je menadžer Wenger odlučio krenuti u šoping...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Navijači Arsenala konačno su dočekali menadžera Arsenea Wengera da potroši koju funtu. Prema pisanju brojnih medija, napadač Lucas Perez (27) i stoper Shkodran Mustafi (24) ovoga će petka stići u London, obaviti liječnički pregled i potpisati višegodišnje ugovore s 'topnicima'.

Perez je 27-godišnji napadač koji će za otprilike 17 milijuna funti stići iz španjolske Primere. Riječ je o napadaču Deportiva kojeg Arsenal prati više od godinu dana, a koji je lani u 37 nastupa u svim natjecanjima postigao 19 pogodaka i upisao 11 asistencija. Da je riječ o zanimljivom napadaču govori i činjenica da je ponudu za njega poslala i Barcelona, koja i dalje traga za napadačem.

Perez je brzonogi napadač čija brzina ostavlja bez riječi, kao i jednostavnost u napadu u trenucima kada se nađe u situaciji za postizanje pogotka. Deportive je prošle sezone završio na 15. mjestu prvenstvene ljestvice, te je u 38 utakmica postigao 45 pogodaka. Za čak 27 bio je zaslužan Perez, koji je zabio 17 i asistirao za 10.

Njemački reprezentativni stoper Mustafi također će proći istu proceduru kao i Perez, no za njegov će transfer Arsenal morati izdvojiti oko 35 milijuna funti. Nijemac će potpisati petogodišnji ugovor s 'topnicima' u čije će redove stići iz Valencije.

Bit će to treća i četvrta kupovina Arsenala ovoga ljeta, nakon što su prethodno stigli Granit Xhaka i Rob Holding. Prema pisanju britanskih tabloida, njih dvojica ne bi trebali biti posljednji igrači koje će Arsenal dovesti do isteka prijelaznog roka koji završava 1. rujna u 19 sati po hrvatskom vremenu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider