Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vrhunsko rješenje

Arsenal na dobro poznatoj adresi za malen iznos pronašao novo pojačanje

Nakon što su imenovali novog menadžera, Topnici se okreću ojačavanju igračkog kadra.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novi trener Arsenala Unai Emery odlučan je u tome da obranu pojača iskusnim igračima, pa su tako u ponedjeljak britanski mediji objavili da je londonski klub blizu dovršenja transfera Sokratisa Papastathopoulosa.

Ovaj 29-godišnji stoper Borussije Dortmund trebao bi doći na Emirates za odštetu od 18 milijuna eura.

U današnje vrijeme na europskom nogometnom tržištu to je relativno malen iznos, a "kvaka" je u tome što Papastathopoulosu u ljeto 2019. godine istječe ugovor s Borussijom. Uskoro bi trebao ući u zadnju godinu ugovorne obveze s klubom iz Dortmunda što umnogome utječe na njegovu trenutnu tržišnu cijenu.

Grčki reprezentativac jedan je od najboljih stopera Bundeslige i, po svemu sudeći, bit će treći igrač dortmundskog kluba koji će se priključiti Arsenalu otkako je krajem prošle godine na Emirates stigao glavni skaut Borussije Sven Mislintat, nakon Pierrea-Emericka Aubameyanga i Henrikha Mkhitaryana.

Ujedno će Papastathopoulos biti drugo veliko pojačanje za obranu Topnika za iduću sezonu. Prije nekoliko dana iz Arsenala su najavili dolazak Stephana Lichtsteinera, 34-godišnjeg kapetana reprezentacije Švicarske kojei stiže bez odštete, po isteku ugovora s Juventusom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider