Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Jeftino primljeni golovi'

Dinamovci razočarani: Što reći? Ovdje se svaka greška kažnjava...

Arsenal se pokazao kao momčad druge dimenzije u odnosu na Dinamo, koji je s tri komada ispraćen s Emiratesa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Za razliku od ogleda na Maksimiru, na Emiratesu je Dinamo bio taj koji je pogreškama otvorio Arsenalu mogućnost da ih kazni i usmjeri utakmicu na svoj mlin te ostane u igri za prolaz dalje u Ligi prvaka.

DINAMO torpediran u Londonu, Arsenalova 'trica' ostavila Modre bez proljeća u Europi

"Što reći nego čestitati Arsenalu na pobjedi? Odigrali smo dobru utakmicu, u određenim periodima susreta bili i na visokoj razini, ali ako se pogleda svih 90 minuta onda je njihova pobjeda ipak potpuno zaslužena. Primili smo ponovno vrlo "jeftine golove", ali tako je to na ovoj razini: svaka pogreška se kažnjava, a prilika mora realizirati", izjavio je poslije utakmice kapetan Modrih Domagoj Antolić, a prenosi službena stranica.

Marko Rog parirao je koliko je mogao u poziciji lažne devetke.

"Dobro smo otvorili utakmicu, pola sata bili na dobroj razini, ali onda smo u par minuta kažnjeni nakon dvije pogreške i poslije toga se nemoguće bilo vratiti. Arsenal je odlična momčad, pokazali su to i danas jer su kaznili sve što su mogli, realizirali prve dvije prilike koje su imali i odveli utakmicu u željenom smjeru. Mi moramo dalje naporno raditi kako bismo došli na razinu da onako kako smo odigrali dijelove utakmice odigramo cijeli susret."

Ivo Pinto je čestitao Arsenalu na zasluženoj pobjedi.

"Mi smo rekli u najavi utakmice da ćemo dati sve od sebe i to smo i napravili. Naravno, nešto se pita i Arsenal koji je danas bio na visokoj razini i treba biti realan pa priznati da su u 90 minuta zaslužili pobjedu. Na nama je raditi još više i smanjiti što više pogreške koje su nas i danas koštale."

Kada će Dinamo napokon prezimiti u Europi?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider