Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Ili jesmo ili nismo"

VIDEO Animirani ljubimac navijača Hajduka objasnio detalje važnog projekta

U Hajduku se nije dugo zadržao, ali je ostavio veliki trag i mnogi su ga zavoljeli, ponajprije zbog pristupa i odnosa prema igri i samom klubu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Samo jedna sezona (2013./2014.) u seniorskoj konkurenciji bila je dovoljna da Mario Pašalić postane ljubimac Hajdukovih navijača. Kao 18-godišnjak praktički je sam vukao Bijele, zabio 11 golova i pet puta asistirao, a njegov dres uvijek je bio blatnjav i natopljen znojem.

Pašalić je danas igrač Chelseaja na posudbi u Milanu gdje još uvijek čeka prvi nastup, ali je i dalje uključen u zbivanja oko Hajduka.

Ne čudi stoga što je udruga Naš Hajduk upravo njega odabrala da se porukom obrati navijačima na povijesnom događaju za Hajduk i sve njegove navijače, kada su postali vlasnici 24.53 posto svog kluba. Pašalić se javio iz Milana i pozvao sve navijače da sudjeluju u projektu "Ili jesmo ili nismo", a sad je kao animirani lik objasnio sve načine sudjelovanja.

Kako ističu iz NH, Pašalić je prijatelj Udruge i promotor projekta donacija koji traje do 30. studenog i čiji će prvi detalji biti objavljeni tijekom srijede.

Iznos od 1911 kn navijači mogu donirati u maksimalno12 rata, čime dnevno doniraju malo više od 5 kn za otkup dionica. Donirati se može u prostorijama Odjela za članstvo, općom uplatnicom, ali i putem web stranice www.nashajduk.hr, na kojoj se nalaze detaljnije informacije o projektu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider