Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Propustio 5 i pol mjeseci

Ancelotti otvoreno priznao: 'Uništile su nas ozljede Luke Modrića'

Nogometaši Barcelone osvojili su u nedjelju naslov španjolskog prvaka zahvaljujući minimalnoj 1:0 pobjedi kod Atletico Madrida. Real Madrid je tako i treću sezonu zaredom ostao bez titule u Primeri...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanski stručnjak Real Madrida, Carlo Ancelotti, svalio je najveći dio krivnje za ovosezonski neuspjeh na ozljede koje su poharale "Kraljevski klub". Najjači udarac koji je on kao trener osjetio bio je trenutak kada je ostao bez našeg Luke Modrića i to u dva navrata.

"Ozljede su nas uništile. Pogotovo ozljede Luke Modrića. Igrali smo dobro s Iscom, Jamesom Rodriguezom i Tonijem Kroosom u vezi, ali Modrić je propustio veći dio sezone i to nas je jako pogodilo", rekao je Ancelotti nakon utakmice protiv Espanyola u pretposljednjem kolu Primere.

Podsjetimo, Modrić se najprije ozlijedio na reprezentativnoj utakmici Hrvatske koja je u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. godine gostovala kod Italije u studenom. Izbivao je četiri mjeseca, nakon čega se nakratko vratio, a onda ponovno zaradio ozljedu koljena zbog koje izbiva do kraja ove sezone.

Real Madrid je u nedjelju računao na pomoć Atletica, no gradski je rival izgubio jednu od rijetkih utakmica na Vicente Calderonu, s kojom se Barcelona domogla svog 23. naslova prvaka. Real je uvjerljivo prošao katalonsko gostovanje kod Espanyola, slavivši na krilima Cristiana Ronalda (tri pogotka) s 4:1.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider