Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Borba za finale

Allegri traži još bolji Juve u uzvratu, a Ancelotti podršku navijača

Trener Juventusa Massimiliano Allegri izjavio je kako će njegovi igrači u uzvratu protiv Real Madrida morati pružiti partiju na razini remek djela ako žele proći u finale...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Zadovoljan sam izvedbom svojih igrača, ali mislim da možemo i bolje. Postavili smo dobar temelj, ali ako želimo ući u finale u uzvratu ćemo morati pružiti partiju na razini remek djela", kazao je Allegri nakon što je u utorak u prvom susretu polufinala Lige prvaka Juventus u Torinu pobijedio Real Madrid sa 2-1.

Uzvrat je za tjedan dana u Madridu.

"Očekuje nas ranjeni Real i morat ćemo zabiti u Madridu ako želimo imati šanse za prolazak u finale", dodao je Allegri.

Postoji mogućnost da u uzvratu zaigra i jedan od najboljih igrača Juventusa veznjak Paul Pogba, koji je dugo pauzirao zbog ozljede.

"Ako sve prođe dobro, Pogbi ću dati priliku u subotu u prvenstvenom susretu protiv Cagliarija, jer ga ne mogu voditi na uzvrat nakon tako duge pauze i bez ijedne odigrane minute", napomenuo je Allegri.

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti izjavio je pak da su njegovi igrači griješili više negoli obično, ali da je tome razlog žestoki tempo koji je nametnuo Juve.

"U pojedininim trenucima igrali smo jako dobro, stvorili smo i neke gol šanse. No, puno smo griješili. Nije samo Sergio Ramos griješio, svi su griješili više negoli obično, a razlog tome je žestoki tempo koji je nametnuo Juve", rekao je Ancelotti.

Real je bio oslabljen neigranjem našeg Luke Modrića i francuskog napadača Karima Benzeme, pa je Sergio Ramos ponovno igrao u veznom redu kako bi nadomjestio izostanak Modrića.

"Pirlo, Tevez i Vidal su odlično odigrali, teško ih je čuvati. Juve je u odličnoj formi i vidi se da u ekipi vlada dobra atmosfera. Što se tiče Garetha Balea, on je naš najopasniji igrač, ali tek se je vratio nakon ozljede i bio je umoran. Nema sumnje da je ovo negativan rezultat, ali nije tako strašno. Odluka će pasti na našem stadionu i uz pomoć naših navijača", zaključio je Ancelotti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider