Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Postoji jedna "caka"

Ako želite u Rusiju - navalite: Uskoro 30 ulaznica u prodaji za utakmicu s Nigerijom

Dok se Vatreni pripremaju za Svjetsko prvenstvo, nemali je broj onih koji u posljednji trenutak pokušavaju stići do ulaznice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska nogometna reprezentacija u Kalinjingradu igra svoju protiv utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Dvoboj Hrvatska - Nigerija prvi je od tri koja očekuju izabranike Zlatka Dalića u sklopu skupine D, a ujedno i susret za kojeg među navijačima vlada najveće zanimanje.

HNS-ov povjerenik za ulaznice Nikša Martinac objasnio je i zašto:

"Vjerojatno iz razloga što je najmanji kapacitet i relativno je blizu", izjavio je Martinac iznijevši detalje koje će zanimati sve one koji ovih dana pokušavaju doći do karata za Svjetsko prvenstvo:

"Postoji zadnji krug kupovine ulaznica koji traje permanentno od 18. travnja. Od tada pa sve do početka svake pojedine utakmice postoji mogućnost da se na FIFA-inim stranicama pojavi poneka ulaznica. Konkretno, ja sigurno znam da će se u idućih 15-ak dana pojaviti 30-ak ulaznica za Nigeriju", rekao je HNS-ov povjerenik za ulaznice i pojasnio:

"Kako će se pojaviti tih 30 ulaznica? Mene je osobno zvalo tih 30-ak ljudi koji iz ovih ili onih osobnih razloga ne mogu ići na Svjetsko prvenstvo, a kupili su svoju ulaznicu još tamo u siječnju ili veljači. Oni koriste proceduru tzv. Re-saila koji funkcionira na način da se vi javite FIFA-i putem istog onog kanala preko kojeg ste ulaznicu i kupili. FIFA prihvaća vašu ulaznicu i u slučaju da je proda, a prodat će je sigurno, u tom slučaju taj netko novi koji se prijavio uspijeva doći do ulaznice, a ovaj koji je prvi kupio ulaznicu dobiva natrag 90 posto sredstava."

Za sve one koji bi htjeli potegnuti put Rusije, a još nemaju ulaznicu, nada je tu. Ali...

"Dakle, postoji mogućnost, ona je minimalna, da ne kažem da netko tko stvarno hoće li želi ići mora visiti na FIFA-inim stranicama jer ne postoji trenutak kad oni otvaraju pojedinu ulaznicu. Ja mogu danas reći da odustajem, a oni mogu to odmah danas ili sutra kroz jutro ili sutra popodne pustiti tu ulaznicu u prodaju", kazao je Martinac napomenuvši:

"Provjerio sam prije ove press-konferencije kakvo je stanje i trenutno nema nijedna, ali postoji mogućnost da će biti."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider