Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Za njega nema dvojbe

Zvijezda koju želi Real progovorila o ''slučaju Guardiola'' i gdje jedino može otići

Napadač Manchester Cityja Sergio Agüero otkrio je kako između njega i Pepa Guardiole nema nikakvih trzavica, ali priznao je kako već razmišlja o životu nakon Cityja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Agüero se trenutno nalazi na okupljanju reprezentacije, a Argentinu očekuje veliki derbi s Brazilom. Doduše, posljednje informacije iz Južne Amerike govore kako napadač Cityja neće krenuti od prve minute u nogometnom klasiku.

Argentinac je ove sezone zabio već 11 golova u svim natjecanjima. Unatoč impresivnim nastupima, Guardiola ga je nekoliko utakmica u listopadu ostavio na klupi. I to u utakmicama s Barcelonom i Evertonom. Nakon toga krenula su nagađanja kako je došlo do razmirica između španjolskog trenera i argentinskog napadača, ali Agüero je to opovrgnuo.

''Nikada nisam imao problema s Guardiolom, niti on sa mnom. Uvijek mi je pomagao i davao savjete'', izjavio je Argentinac za južnoamerički ESPN.

U posljednjoj prvenstvenoj utakmici Agüero je bio jedini strijelac u remiju Cityja kod kuće protiv Middlesbrougha, a na zadnjoj reprezentativnoj akciji promašio je jedanaesterac protiv Paragvaja, koji je iznenađujuće slavio u gostima kod Gaučosa.

''Nakon utakmice protiv Paragvaja, emocionalno sam bio u jako lošem stanju. Guardiola mi je puno pomogao, rekavši da ne obraćam toliko pažnju na ono što se okolo priča'', rekao je argentinski napadač te otkrio gdje bi volio nastaviti karijeru nakon Cityja:

''Za sada sam zadovoljan u Manchester Cityju, a dan kad ću ga napustiti bit će zbog povratka u Independiente. Koliko dugo traju glasine o Realu? Sretan sam u Cityju, pogotovo od kad je stigao Guardiola.''

Agüero je započeo svoju karijeru u Independienteu prije nego je preselio u Europu i potpisao za Atletico Madrid. A po svemu sudeći, nakon Cityja vjerojatno će napustiti europski nogomet kako bi se vratio kući.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider