Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Superagent u akciji

Abramovič ide po Bayernovu 'top klasu', Barca dovodi pojačanje iz Chelseaja

Čini se da je Diego Costa na putu za Barcelonu, spekuliraju španjolski i engleski mediji...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Diego Costa lako bi na ljeto mogao napustiti Chelsea. Nakon niza loših rezultata i pobune igrača u svlačionici Chelseaja, prilično je izvjesno da je najveći zagovaratelj španjolskog napadača Jose Mourinho na izlaznim vratima Stamford Bridgea.

Vlasnik Chelseaja Roman Abramovič nije zadovoljan Costom i smatra kako Chelsea treba napadača top klase te će pokušati iz Bayerna dovesti Roberta Lewandowskog. Prema informacijama Daily Expressa, Costa se već nalazi na transfernoj listi londonskog kluba, a Chelsea zaokružuje financijsku konstrukciju za dovođenje ekstra napadača.  

Čim je čuo za ovu informaciju trener Barcelone Luis Enrique zatražio je od čelnika katalonskog kluba da krenu u akciju. Costin zastupnik Jorge Mendes navodno je već ponudio Costu Barceloni. Ako je ova informacija točna, lako je moguće da se taj posao uskoro zavrti.

Enrique razmišlja dugoročno, traži pojačanje koje će biti dostojna zamjena nekom iz terceta Messi, Neymar, Suarez. Trener Barcelone ima visoko mišljenje o Costi, iznimno cijeni njegove napadače i golgeterske sposobnosti, ali još više ga oduševljava njegova požrtvovanost i igra u fazi obrane, spekuliraju katalonski mediji.

Costa je dokazani „fajter“, igrač koji se nikada ne predaje, spreman je na sve kako bi pomogao momčadi za koju nastupa. Na Camp Nouu vjeruju kako bi Barci donio jednu novu dimenziju, više agresivnosti i drskosti koje joj ponekad nedostaju.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider