FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Spremao ga Overeem

Zbog Cro Copa došao u probleme: 'Ispričao sam se, ovo je moja osobna stvar'

Mirko Filipović će se ovog petka ponovno naći u ringu, a protivnik će mu biti Rus Aleksej Oleinik…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od najbolji ruskih teškaša bit će zamjena za Aleksandera Emelianenka u borbi protiv našeg Mirka Filipovića. Igra sudbine je htje da se borac znakovitog imena 'Boa Constrictor' nađe u ringu nasuprot Cro Copa.

>> EKSKLUZIVNO Cro Cop: On nema šanse, a onda se vraćam u Japan!

Oleinik je u razgovoru za Eurosport.ru objasnio prihvaćanje za njega sigurno borilačkog izazova života, a na kojeg je i utjecala teška narav Emelianenka.

''Osjećam da sam u sjajnoj formi. Protiv Staringa nisam dobio ozbiljniji udarac i iz borbe sam izašao neokrznut. Ovakve ponude stižu jednom u karijeri. Boriti se protiv legendarnog borca kao što je Cro Cop je prilika koja se ne smije propustiti'', rekao je ruski borac.

Tko će pobijediti na Legend 2 spektaklu u Moskvi?

Ukupno glasova:

Oleinik se za meč protiv Filipovića posljednjih dana priprema čak i s Alistairom Overeemom i Badr Harijem.

''Već neko vrijeme sam trenirao s Overeemom, a sada je ispalo da se spremam za Mirka. S Harijem samo odradio tek nekoliko treninga posljednjih dana."

''Za 10 do 15 dana se teško pripremiti za takav meč, iako sam profesionalac i u formi. Nažalost, ljudi iz TechKrep promocije su bili ljuti jer sam izigrao dogovor da se ne borim određeni period prije meča s Philipom de Friesom 30. studenog. Ispričao sam se, ovo je moja osobna stvar i želim se boriti protiv Filipovića'', izjavio je Oleinik.

Borbu Mirka Filipovića i Alekseja Oleinika 8. studenog u Moskvi moći ćete UŽIVO pratiti na OYO.hr (18.45) i Novoj TV (21.00)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider